Ezt az egyszerű receptet még a kezdők is bátran elkészíthetik, mert nagyon könnyű és percek alatt elkészül!

Te is bajban vagy, amikor jó hidratáló krémet keresel? Én is.. mert általában nem szívódik fel a bőrömön, hanem rajta ül, és egy vastag zsírréteget képez. Nah de ez más!

Újhagymából kimcsi? Miért ne? Amikor nem tudsz rendes kimcsit venni, de a koreai férjed nem élhet egy napot sem kimcsi nélkül, akkor jön a kreativitás. :-)

Már lassan több mint egy éve annak, hogy megvásároltam ezeket a termékeket. Most, hogy már szinte teljesen elhasználtam, végre elmondhatom a véleményem róluk.

Elkezdtem írni egy "könyvet". Nah jó az azért túlzás, hogy könyv, inkább egy jegyzet amiben apró szösszeneteket gyűjtök össze az anyasággal járó élethelyzetekből.

Szívesen randiznak a koreai fiúk külföldi lányokkal? Mit gondolnak a külföldi lányokról? Mennyire mélyülhet el a kettejük kapcsolata? Két koreai fiú frappánsan összefoglalta a nyers igazságot.

Egy érdekes termék, amit nálunk nem lehet megvenni. Nyitott vagyok az ilyen érdekes, kicsit őrült dolgok kipróbálására, és már akkor tudtam hogy bármi is legyen az eredmény, erről írni fogok.

Kérdés a magyarországi munkavállalásról, beilleszkedésről avagy mire számítson egy koreai aki hosszú távon Magyarországon akar élni?

Sokan küldtetek nekem kérdéseket, mióta elindult a blog. Biztosan több idő lesz mire mindet feldolgozom, ezért előre is köszönöm a türelmeteket. És mindenkit arra bíztatok, küldje el bátran a kérdését!

"Csak titokban reménykedtem abban, hogy a szemem nem csap be... Mert a szív vágyik rá, de az ész türelemre int és óvatosságra." Hadd meséljem el nektek, hogyan kaptuk meg életünk legszebb ajándékát..

Nagyon szeretek arcápolással foglalkozni, és szeretek új termékeket kipróbálni. Márciusban, amikor kint jártam Koreában ismét tettem egy kozmetikai-vásárló utat, aminek során beszereztem többek között néhány kíméletes arctisztítót.

Ezt a filmet számos díjjal tüntették ki, közöttük elnyerte a legjobb ázsiai film díjat a Hong Kong Film Award-on. A férjem csodálkozva fogadta hogy sosem hallottam róla, hisz náluk ez egy igazi klasszikus, amit mindenkinek látnia kell.

Ahhoz hogy egy dél-koreai állampolgár 3 hónapot meghaladóan tartósan Magyarországon tartózkodhasson, tartózkodási engedélyre van szüksége. Ebben a bejegyzésben leírom nektek nálunk hogyan zajlott ennek az ügyintézése..

Otthon szoktunk készteni kimbap-ot ami egy népszerű koreai étel. Egyszerű és mutatós, ráadásul nagyon finom! Ahány ház, annyi szokás, ezért gondoltam bemutatom nektek a mi verziónkat amit nagyon nagyon ajánlok mindenkinek!

2017. júliusi végén egy kurta nyaralás erejéig leugrottunk a horvát tengerpartra. Összeszedtem nektek a tapasztalataimat, és egy kis review-ban megírom nektek. Ha esetleg jó helyet kerestek, vagy nem tudjátok hova látogassatok el ...

A második leggyakoribb kérdés, amit fel szoktak nekem tenni. Hiszen két ember között a legalapvetőbb a kommunikáció ahhoz, hogy bármiféle kapcsolatot tudjon létesíteni. Az előző bejegyzésemben azt már leírtam hogyan ismerkedtünk meg és utaltam arra is hogy milyen nyelven beszélünk, amiről most szeretnék írni az valami sokkal érdekesebb!

Az első koreai arcápolási kozmetikum amit a férjemtől kaptam ajándékba a Skinfood Premium Lettuce & Cucumber család volt. Mivel ezeket a termékeket már szinte teljesen elhasználtam szeretném megosztani veletek a saját tapsztalataimat róla.

Ha arcápolásról beszélünk, akkor szerintem a legfontosabb hogy az elsők között beszerezzünk egy jó arctisztítót. Ebben a bejegyzésben életem első kipróbált koreai arctisztítójáról fogok írni nektek.

Amikor valaki tudomást szerez arról, hogy a férjem nem magyar hanem dél-koreai, akkor majdnem mindenki ugyan azt a kérdést teszi fel nekem, azt hogy - Hogyan ismerted meg? Én úgy gondolom, hogy bármilyen nemzetközi párról is legyen szó, a megismerkedés története mindig izgalmas, különleges, nem mindennapi.

Az egyik legkedvesebb téma számomra az arcápolás, és különösen a koreai bőrápolás. Mindig csillogó szemekkel néztem a koreai filmeket, videóklippeket ahol a lányoknak olyan hibátlan bőre van, hogy ilyen már csak a mesében létezik.

A Fald fel Koreát! - c. cikksorozatban olyan érdekes, különleges koreai ételeket és italokat szeretnék bemutatni, amiket legfeljebb csak a sorozatokon keresztül vagy inkább még ott se láthatsz! :-)

© Mrs Kim Beauty Blog 2019 Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el