Mint ahogyan azt a facebook oldalon is jeleztem, a további bejegyzéseket új felületen éritek el. A korábbi bejegyzések továbbra is elérhetők ezen az oldalon.
Ahogy időm engedi, az új platformra is fel fogom tölteni a régi bejegyzéseket is.

Ismét egy ízletes koreai ételt fogunk elkészíteni. Ugye nagyon vártátok már, hogy ismét legyen egy recept leírás az oldalon? A mai házi mandu receptet egyenesen Koreából hoztam nektek.

Egy idegen országban az embert sajnos érhetik atrocitások a származása, a kinézete, a vallása, a kultúrája miatt. Az én férjem is szembesült már a magyar "vendégszeretettel". Erről írok most nektek.

Egyszerűen elkészíthető, koreai hami-nyami étel. Aki szereti a kimcsit - ahogy én - annak ezt muszáj kipróbálnia!

Mivel nagyon szeretitek az ilyen témájú bejegyzéseket - és én is jókat derülök néha egy-egy emléken - ezért szeretettel hoztam nektek ismét néhány érdekességet a koreaiakról.

Szia! Már régebb óta olvasgatom a blogodat és felmerült bennem az a kérdés hogy mikor kimentél elsőnek Dél-Koreába, akkor vettél fel valami védőoltást? Vagy aki Dél-Koreába készül egy nyaralásra szerinted érdemes beoltatni magát?Előre köszönöm a válaszod!:)
"Szia! Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy még írtál egy cikket arról hogy hogy ismerted meg a férjed + itt olvasgattam a koreai párkapcsolatok témát is, hogy mennyiben más mint itt nálunk. A kérdésemre térve a férjed szülei eltudtak fogadni, vagy így nem is tartjátok a kapcsolatot velük?"

Nem sokkal a nemzetközi gyereknap után május 8-án tartják a Szülők napját Koreában. Ebben a bejegyzésben összeszedtem nektek, hogyan is ünneplik.

© Mrs Kim Beauty Blog 2019 Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el